autor: monia16207 » 30 gru 2009, 20:15
Witam,mam taki problem: rozstałam sie z partnerem z którym mam 1,5roczną córeczkę. On obecnie przebywa na oddziale psychiatrycznym,gdyż biegał z siekierą i rąbał nią sąsiadom w dzrzwi,groził mi że mnie zabije,oraz chciał popełnic samobójstwo,ze względu na to iz nie chciałam mu pokazać dziecka ze względu na to ze bałam się iz mnie zabije.Dowiedziałam się,że psycholog który z nim rozmawia powiedział mu że trzeba mi załatwić kuratora bo on tak sobie zażyczł. Ja obecnie przebywam u mojej mamy z dwójką dzieci z poprzednich związków i jego córka również. W moim mieszkaniu trwa remont i niemoge przebywac tam z dziećmi.Mam mieszkanie dwupokojowe,pracuję w jednym zakładzie od 24lat,nigdy nie miałam nagany w pracy,dzieci są zadbane,czyste,dobrze się uczą,nigdy nie były głodne oraz nigdy nie byłam karana.Kiedyś byłam uzależniona od alkoholu,chodziłam na terapie, od 4lat nie pije wogólę oraz nie palę. Jednym z moich problemów jest fakt iż mam komornika,ale stać mnie na utrzymanie dzieci. Ze względu na moja przeszłość moj były partner chce mi załatwic kuratora. Czy jest to możliwe i na jakiej podstawie.