Mam powazny problem

Zadaj pytanie kuratorowi rodzinnemu.

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

Mam powazny problem

Postautor: bilden » 16 lis 2009, 13:35

Jak moge wymeldowac corke jesli ona od 6 lat nigdy nie przebywala pod adresem staly meldunkowym matki ktora ja urodzila. Matka nie mieszka pod adresem staly meldunkowym a dziecko tez tam nie przebywa i jest zemna ale zameldowane na innej ulicy na pobyt tymczasowy co musze zrobic aby urzad ewidencji ludnosci umozliwil mi wymeldowanie corki z miejsca stalego zameldowanai ktore dostala z automatu jak urodzila sie w szpitalu, i zameldowac ja u mojej mamy pod adresem nowym gdzie ja mam staly meldunek
Sprawa o alimety oraz o ograniczenei wladzy rodzicielskiej wzglendem matki ruszy nie bawem jestem w czasie pisania pozwow do sadu rodzinnego

Prosze o pomoc
bilden

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: kgb14 » 16 lis 2009, 17:45

Troszkę się namęczyłem aby przeczytać co Pani napisała .
Troszkę więcej polskich znaków oraz znaków interpunkcyjnych a post byłby bardziej zrozumiały .
Wypadałoby się też przywitać zwłaszcza , że jest to Pani pierwszy post na forum .

Zanim ktokolwiek odpowie to ja i być może też inni chcieliby przeczytać na jakiej zasadzie w ogóle to dziecko przebywa u Pani - skoro napisała Pani , że jest dopiero w trakcie pisania odpowiednich wniosków do Sądu ?
,,Oponiarz''

,,One To-Day is Worth
Two To-Morrows''
Obrazek
Awatar użytkownika
kgb14
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 119 razy
Otrzymał podziękowań: 135 razy

Wróć do Zadaj pytanie kuratorowi