[Speed Stars] – The Ultimate Tap-and-Race Challenge!

Tematy związane z powoływaniem kuratorów społecznych, aplikacją kuratorską, egzaminem, odbywaniem praktyk studenckich, pisaniem prac dyplomowych itd. Ogólnie: pytania i odpowiedzi, które zainteresują kandydatów do zawodu i pełnienia funkcji kuratora, studentów, uczniów, aplikantów ...

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

[Speed Stars] – The Ultimate Tap-and-Race Challenge!

Postautor: tonyadams » 27 sie 2025, 9:35

Witajcie miłośnicy szybkiej akcji!
Chcę Wam przedstawić Speed Stars, grę idealną dla tych, którzy kochają połączenie precyzji, refleksu i — co najważniejsze — ścigania własnego rekordu. Krótkie biegi, dynamiczne tempo, a każde podejście daje nową szansę na poprawę wyniku.

Prosta mechanika: jedna ręka, jeden cel.

Wysoki poziom trudności: łatwo zacząć, ale trudno się oderwać.

Adrenalina i satysfakcja: gdy opóźnienie wynosi milisekundy i każde przesunięcie może zadecydować o wyniku.

Masz chwilę przerwy? Odpocznij od codziennych zmartwień — zrelaksuj się i sprawdź, jak szybko możesz pobiec w Speed Stars! Który poziom tempo sprawił Wam najwięcej satysfakcji? Podzielcie się wynikami i porównajcie z innymi graczami!
tonyadams

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Re: [Speed Stars] – The Ultimate Tap-and-Race Challenge!

Postautor: Thententon » 25 wrz 2025, 11:01

solitaire bliss offers a delightful card game experience with various solitaire variations. Enjoy stunning graphics, soothing music, and engaging gameplay that challenge your mind. Perfect for both relaxation and strategic thinking—dive in and discover endless fun today!
Thententon

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Wróć do Chcę zostać kuratorem, jestem studentem, potrzebuję pomocy ...