Po szczegóły zapraszam na stronę główną -> XI Biesiada.
Nasze życie publiczne i społeczne będzie przecież takie jakim go uczynimy. Nikt nie zrobi tego za nas, ale i nikt nie powinien tego robić bez nas. (...) Tylko oportuniści i ludzie leniwi sądzą, że jest inaczej, wizjonerzy i liderzy z prawdziwego zdarzenia stawiają sobie zadania i z uporem godnym słusznej sprawy dążą do ich zrealizowania. prof. Zbigniew Lasocik ______________
W imieniu własnym, ale pewnie nie tylko, dziękuję Witkowi i Maćkowi za sprawną organizację XI Biesiady Kuratorskiej . Był to wprawdzie mój debiut, ale poznałem wielu sympatycznych ludzi, z którymi wspaniale spędziłem czas . Za rok Zielona Góra. Piszę się na pewno . Jeszcze raz pozdrawiam
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!
No to czekamy teraz na podsumowanie Organizatorów...
Nasze życie publiczne i społeczne będzie przecież takie jakim go uczynimy. Nikt nie zrobi tego za nas, ale i nikt nie powinien tego robić bez nas. (...) Tylko oportuniści i ludzie leniwi sądzą, że jest inaczej, wizjonerzy i liderzy z prawdziwego zdarzenia stawiają sobie zadania i z uporem godnym słusznej sprawy dążą do ich zrealizowania. prof. Zbigniew Lasocik ______________