Tematy związane z powoływaniem kuratorów społecznych, aplikacją kuratorską, egzaminem, odbywaniem praktyk studenckich, pisaniem prac dyplomowych itd. Ogólnie: pytania i odpowiedzi, które zainteresują kandydatów do zawodu i pełnienia funkcji kuratora, studentów, uczniów, aplikantów ...
Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch
autor: Dominika » 21 sty 2006, 10:21
Otóż tak,dokładnie chodzi mi o: "Efektywność metody indywidualnego przypadku w świetle aktualnych ustaleń badawczych"
tj czy praca jest efektywna,czy są jakieś mierniki,czydobre poznanie problemu i czy akceptacja i trafna diagnoza ma na to jakiś wpływ?
-
Dominika
-
- Podziękował : 0 raz
- Otrzymał podziękowań: 0 raz
autor: gaga » 21 sty 2006, 16:20
sorki ale dokładnych danych nie posiadam, ale może w sądzie pkręgowymsie tym zajmuja tak domniemuje gdyz co roku nękją nas różnymi sprawozdaniami do wypełniania wie pewnie czemus te nasze sprawozdania służa
-
gaga
-
autor: Dominika » 21 sty 2006, 16:25
dziekuje temat uważam za zamknięty:]
zgodnie z życzeniem temat zamykam [marek z.]
-
Dominika
-
autor: gaga » 21 sty 2006, 16:27
ale ja jeszcedodam że na tej właśnie stronie głównej o kuratorach na samym dole są pewne dane z min. sprawiedliwości spójrztam może na ich podstawie coś stworzysz powpdzenia
-
gaga
-
Wróć do Chcę zostać kuratorem, jestem studentem, potrzebuję pomocy ...