Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch
ruska_spirala pisze:witajcie!!!!powaznie mysle o zlozeniu papierów na kuratora społecznego.czy jednak mozecie podpowiedziec mi ile czasu zajmuje pełnienie tej funkcji w skali tygodnia?czekam ze zniecierpliwienienm na odpis.pozdrawiam
Nabi pisze:ruska_spirala zwróć też uwagę, jak już uda Ci sie zostać społecznym, to bedziesz musiała (-ał) słuchać się, współpracować i kontaktować się z jeszcze bardziej przemądrzałymi, z jeszcze większym przrostem formy nad treścią i ogólnie z jeszcze gorszymi pod każdym względem niż ci co odpisali na Twoje pytanie - WYTRZYMASZ?
Nabi pisze:Wymiaru pracy społecznego nie można ujmowac w cyferkach bo to praca społeczna i ma charakter nienormowany czasowo, a czas poświęcony zależy do ilości dozorów i indywidualnej organizacji tej pracy.
Nabi pisze:Choć wiem, że nadali mi ksywe od nazwiska jednego lekarza - bohatera pewnego serialu o tym samym tytule (i z pewnością nie z powodu wyglądu)![]()
![]()
Nabi pisze:Bosman ja należe do tych najgorszych i najtrudnieszych, ale wszystkich z którymi wspólpracuję bardzo sobie cenie i .. ci co "muszą" ze mna współpracować - to tylko moje subiektywne wrażenie - raczej postrzegają mnie pozytywnie.
Choć wiem, że nadali mi ksywe od nazwiska jednego lekarza - bohatera pewnego serialu o tym samym tytule (i z pewnością nie z powodu wyglądu)![]()
![]()
Wymiaru pracy społecznego nie można ujmowac w cyferkach bo to praca społeczna i ma charakter nienormowany czasowo, a czas poświęcony zależy do ilości dozorów i indywidualnej organizacji tej pracy.
Ale Twój post w pozostałej cześci zaliczyłbym do tematu o kumoterstwie
Nabi pisze:ruska_spirala zwróć też uwagę, jak już uda Ci sie zostać społecznym, to bedziesz musiała (-ał) słuchać się, współpracować i kontaktować się z jeszcze bardziej przemądrzałymi, z jeszcze większym przrostem formy nad treścią i ogólnie z jeszcze gorszymi pod każdym względem niż ci co odpisali na Twoje pytanie - WYTRZYMASZ?
Wróć do Chcę zostać kuratorem, jestem studentem, potrzebuję pomocy ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości