aplikacja, a karalność

Tematy związane z powoływaniem kuratorów społecznych, aplikacją kuratorską, egzaminem, odbywaniem praktyk studenckich, pisaniem prac dyplomowych itd. Ogólnie: pytania i odpowiedzi, które zainteresują kandydatów do zawodu i pełnienia funkcji kuratora, studentów, uczniów, aplikantów ...

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

Postautor: kgb14 » 19 sty 2008, 14:39

Ale ja nigdzie nie mówiłem o przeszłości moich moich kolegów , starałem się tytlko rozwinąć w dyskusji na temat zapytania Nadii, czy może zdawać na aplikację i jak rozumiem dalej , czy może być kuratorem .
Na pewno nie mogę być pewny nieskazitelności moich kolegów , nie mam możliwości i chęci weryfkacji tego .
Odniosłem się tylko do art. 5 naszej ustawy .
Pozdrawiam .
,,Oponiarz''

,,One To-Day is Worth
Two To-Morrows''
Obrazek
Awatar użytkownika
kgb14
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 119 razy
Otrzymał podziękowań: 135 razy

Postautor: nadia » 19 sty 2008, 18:43

uzupełniając moje pytanie, osoba była skazana z art. 270 i 273 kk, ale to już chyba bez znaczenia, odpowiedzi były wyczerpujące i za to dziękuję , przy okazji przepraszam Bartłomieja, że znów wepchałam się nie w ten dział co trzeba :oops:
nadia

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: BartK » 20 sty 2008, 19:25

nadia pisze:uzupełniając moje pytanie, osoba była skazana z art. 270 i 273 kk, ale to już chyba bez znaczenia

Dokładnie... jest to bez znaczenia ...
Awatar użytkownika
BartK
VIP
VIP

Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy

Poprzednia

Wróć do Chcę zostać kuratorem, jestem studentem, potrzebuję pomocy ...