Literatura do pracy licencjackiej

Tematy związane z powoływaniem kuratorów społecznych, aplikacją kuratorską, egzaminem, odbywaniem praktyk studenckich, pisaniem prac dyplomowych itd. Ogólnie: pytania i odpowiedzi, które zainteresują kandydatów do zawodu i pełnienia funkcji kuratora, studentów, uczniów, aplikantów ...

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

Literatura do pracy licencjackiej

Postautor: anetak1205 » 06 mar 2008, 23:05

Mam do Państwa prośbę. Mam pisać prace licencjacką na temat : "Kuratorski Ośrodek jako środowisko wychowawcze ze szczególnym uwzględnieniem jego funkcji resocjalizującej" Czy byłaby możliwość podania jakichkolwiek tytułów książek/artykułów na ten temat. Wiem że ich jest nie wile ale bardzo bym prosiła o w miarę możliwości podanie. A jeżeli nie będzie to możliwe to cokolwiek na temat tej pracy.

Temat wyłączyłem i przeniosłem do właściwego działu. Proszę umieszczać wątki we właściwych działach. Proszę nie "zaśmiecać" istniejących wątków, pisaniem postów nie związanych z tematem. Proszę korzystać z wyszukiwarki i zadać sobie trochę trudu w zakresie przynajmniej pobieżnego przejrzenia istniających tematów. Wątek blokuję. W zasadzie powinien byc na dzień dobry warn. kesey
anetak1205

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Wróć do Chcę zostać kuratorem, jestem studentem, potrzebuję pomocy ...