Tematy związane z powoływaniem kuratorów społecznych, aplikacją kuratorską, egzaminem, odbywaniem praktyk studenckich, pisaniem prac dyplomowych itd. Ogólnie: pytania i odpowiedzi, które zainteresują kandydatów do zawodu i pełnienia funkcji kuratora, studentów, uczniów, aplikantów ...
Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch
autor: Lidia1974 » 24 maja 2006, 15:05
WITAM !W£A¦NIE OTRZYMA£AM ZAWIADOMIENIE ODNO¦NIE ROZMOWY KWALIFIKACYJNEJ NA APLIKACJE KURATORSK¡.JAKICH PYTAÑ MOGÊ SIÊ SPODZIEWAÆ?MAM STRESA PROSZÊ O ODPOWIEDZ.LIDIA [/code][/list]
-
Lidia1974
-
- Podziękował : 0 raz
- Otrzymał podziękowań: 0 raz
autor: kur@tork@ » 29 maja 2006, 19:07
no i jakie to były pytania?
-
kur@tork@
-
autor: Lidia1974 » 29 maja 2006, 19:15
WITAM! KTO¦ CHYBA NIE ZROZUMIA£ MOJEJ PRO¦BY- TO JA POTRZEBOWA£AM POMOCY,ALE NIKT JAKO¦ NIE UMIA£ MI ODPOWIEDZIEÆ NA MOJE PYTANIE-WRÊCZ MAM WRA¯ENIE MY¦LI,¯E MIA£AM PROBLEM.WIÊC ROZMOWA BY£A SUPER,PYTANIA NA LUZIE I CO SIE OKAZA£O JESTEM PRZYJÊTA.BY£O OK!POZDRAWIAM
-
Lidia1974
-
autor: paszkowski1 » 10 sie 2006, 8:45
Witam Państwa. Mam ogromną prośbę do tych Państwa którzy zdawali na aplikację kuratorską w aby podzielili się treścią pytań jakie były na teście bądź rozmowie kwalifikacyjnej. Ja zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną z testem w Częstochowie w dniu 17 sierpnia. Wszystko wskazuje na to iż rekrutacja będzie wyglądała podobnie jak w Gliwicach- ogólna wiedza społeczna i prawnicza. Mimo dobrego, jak sądzę, przygotowania chciałbym dla spokoju ducha poznac treś przykładowych pytań. Proszę o wyczerpującą, w miarę możliwości, wypowiedź i z góry dziękuję. Mój adres e-mail:
paszkowski1@o2.pl
PS: Z racji że użytkownicy tego forum niechętnie bądź mało wyczerpująco odpowiadają na tego typu pytania ( osobiście nie mam pojęcia skąd takie zachowanie) oferuję wzamian w przypadku kontaktu mejlowego testy na aplikację notarialną z 2004 i 2006 roku ( jeśli kogoś interesują)
-
paszkowski1
-
Wróć do Chcę zostać kuratorem, jestem studentem, potrzebuję pomocy ...