Tematy związane z powoływaniem kuratorów społecznych, aplikacją kuratorską, egzaminem, odbywaniem praktyk studenckich, pisaniem prac dyplomowych itd. Ogólnie: pytania i odpowiedzi, które zainteresują kandydatów do zawodu i pełnienia funkcji kuratora, studentów, uczniów, aplikantów ...
Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch
autor: karol » 02 kwie 2008, 11:28
---------- 10:27 02.04.2008 ----------
Witam! Piszę pracę magisterską o wykorzystaniu idei sprawiedliwości naprawczej przez kuratora sądowego (zarówno zawodowego jak i społecznego). Proszę o pomoc i wypełnienie poniższej ankiety i przesłanie jej na adres
karolbonski@o2.pl Ankieta jest krótka, a jej wypełnienie nie powinno zająć więcej niż 10 minut.
Za pomoc z góry dziękuję!!!
---------- 10:28 ----------
Hm...ma ktoś pomysł jak zamieścić na forum ankietę w formie .doc ?
Temat został przeniesiony do właściwego działu. Ankietę możesz wysłać na adres bkk@wp.pl, a ja ją umieszcze na serwerze. Bartłomiej
-
karol
-
- Podziękował : 0 raz
- Otrzymał podziękowań: 0 raz
autor: eipiem » 02 kwie 2008, 16:01
popros o pomoc Adminów.Pewnie znaja jakieś sztuczki
-
eipiem
- k.zawodowy

-
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
autor: BartK » 07 kwie 2008, 15:58
Ankietę można ściągnąć
tutaj
-

BartK
- VIP

-
- Podziękował : 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
autor: tomek » 17 kwie 2008, 22:31
Witam po baaardzo długiej przerwie i chyba przez to (co wiąże się z upływem wieku ) robię się zgryźliwy

Ale, ale ja nie o tym. Jeżeli autor ankiety pisze mi na prywatnej wiadomości, że wypełnienie ankiety "pomorze" mu w napisaniu pracy magisterskiej to składam ręce, aby to była wpadka klawiaturowa. No chyba, że Kolega jest z Pomorza to wtedy Pomorzemy

Pozdrawiam
P.S. Oj nudno bez Was wszystkich, dlatego wracam na naszą stronę. Szczególne pozdrowienia dla Adminów

-
tomek
- k.zawodowy

-
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
autor: BartK » 18 kwie 2008, 17:01
No cóż... ostatnio panuje w naszym społeczeństwie dyslekcja. Jeśli chodzi o wyraz "pomoże" to nawet najmądrzejszy edytor tekstowy go nie poprawi właśnie z uwagi na "pomorze"
Dzięki za pozdrowienia i wzjamnie
-

BartK
- VIP

-
- Podziękował : 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
Wróć do Chcę zostać kuratorem, jestem studentem, potrzebuję pomocy ...