Witam

Forum, na którym możesz przedstawić się innym, napisać kilka słów o sobie ...

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

Witam

Postautor: Easy » 14 cze 2006, 19:07

Witam wszystkich na forum! Nareszcie się skusiłam i z czytelnika zmieniłam się w aktywnego użytkownika . Jestem zbyt przejęta, by wypowiadać się obszerniej. Dodam tylko, że szczególnie gorąco pozdrawiam uczestników I i II Biesiad Kuratorskich - do zobaczenia w Krakowie! :wink:
Easy

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: ka2 » 15 cze 2006, 7:42

Witaj Easy, może skrobniesz coś na swój temat oraz na temat ostatniej biesiady - bo z Twojego postu wynika , że tam byłaś ?Temat biesiady przewija sie na forum, ale nie ma konkretów .
Pozdrawiam serdecznie -ka2
Awatar użytkownika
ka2
k.zawodowy
k.zawodowy

Postautor: basienka » 15 cze 2006, 16:26

O i wkoncu Ktos tez zauwazyl brak relacji uczestnikow ostatniej BIESIADY w Szeligach/kolo E£KU.Jak sie udzła?Pozdrawiam Wszystkich szczególnie ka2 -Dzięki że też to zauważyłeś.
basienka

Postautor: Easy » 15 cze 2006, 20:56

Drogie moje : basienko i ka2 ! ¯adne słowa tego nie opiszą, TO trzeba przeżyć! Będziecie miały możliwość zakosztować tego dobrego już w październiku 2007r. gdzieś w okolicach Krakowa.
Organizatorzy i uczestnicy spisali się na łote ( co tam złote, BRYLANTOWE !) medale. Naprwdę nie wiem, jak zrobili to kuratorzy z Ełku, ale nawet pogodę udało się im załatwić super. Z włsnych spostrzeżeń : kuratorzy to niezwykle muzykalna i rytmiczna grupa zawodowa, obdarzona ogromnym poczuciem humoru i życzliwością.
Liczę na to, że w przyszłym roku będę się bawiła równie dobrze, ale w znacznie liczniejszym gronie ( było nas mało - ok.70 os).
Do zobaczenia!
Easy

Postautor: ka2 » 18 cze 2006, 13:38

Dięki Easy za odpowiedż.Bardzo mnie ucieszyła wiadomość, że kolejna biesiada będzie organizowana w okolicach Krakowa. :D Kraków jest dla mnie miejscem magicznym , przeżyłam tam sporo bardzo ciekawych rzeczy,które wpłynęły znacząco na moje wybory tak w życiu osobistym jak i zawodowym, a może nawet w zawodowym zwłaszcza...
Mam nadzieję , że tym razem nic nie stanie mi na przeszkodzie - dotrę na biesiadę i to nie sama :!: Pozdrowienia dla wszystkich -ka2
Awatar użytkownika
ka2
k.zawodowy
k.zawodowy

powitanie

Postautor: morelka » 14 lip 2006, 15:43

Dzień dobry :D 8) bardzo wszystkim !
Odkryłam to forum parę dni temu i bardzo żałuję , że dopiero teraz a nie 3 lata wcześniej kiedy zaczynałam pracę. Jestem kuratorem społecznym dla nieletnich. Już dużo się nauczyłam , ale kiedy zaczynałam wiedza zawarta na forum byłaby marzeniem. Nie było z kim pogadać, szukałam literatury, działałam na wyczucie.
Zawodowo 21 lat pracuję z młodzieżą [Bursa szkolna].
Piszecie na forum o biesiadach :shock: czy można by przybliżyć ten temat?
W pracy kuratora największy kłopot mam z młodymi którzy nie chcą chodzić do szkółki a powinni. Jak sobie z tym problemem radzą moi koledzy i koleżanki po fachu? :lol: [/b]
morelka

Wróć do Dzień Dobry :)