Czemu na naszym forum nie ma cytowania selektywnego ?????? Admin ??
Dobra postaram się odpowiedzieć w punktach na ten zmasowany atak na moja osobę - a raczej wypowiedź

.
1. Osoba ( mniemam dozorowany ) - zadaje konkretne pytania - (proszę sprawdzić pierwszy post) . Nie podaje , żadnych innych szczegółów dot. wyroku , można się domyślać , że takich nie ma lub są dla dozorowanego nie istotne . Może nawet celowo ukrywa pewne szczegóły związane z prowadzonym dozorem . Dodatkowo prosi o szybką odpowiedz .
Dostaje szybką , prostą odpowiedź na zadane przez siebie pytania . Odpowiedź na pytania jest właściwa . ( o reszcie dowiadujemy się dopiero potem ) .
2.Jurku udzieliłem odpowiedzi na podstawie podanych przez dozorowanego informacji . Na pewno nie posiadam pełnej wiedzy w zakresie tego przypadku , nie jest mi ona potrzebna .Odpowiedź jest na pytanie a nie do konkretnego przypadku . Być może tsetse korzystając z mojej odpowiedzi i zapominając o innych nałożonych na niego obowiązkach narazi się na konsekwencje przykre dla niego - ale to już opisałem też wcześniej .
3.myślę , że moja powyższa wypowiedź jest też odpowiedzią dla agawe.
4. Sławek Kacicki - nie wysunąłem żadnego błędnego wniosku . Nasunęły mi się dziwne podejrzenia , po Twojej wypowiedzi , że skazany MUSI zapytać się Ciebie o zgodę na wyjazd , ale swoja ostatnia wypowiedzią w tym zakresie rozwiałeś moje wątpliwości i wiem , że Ty wiesz

jak jest i jak powinno być .
5. Zgadzam się z wszystkimi , że najwłaściwszą osobą do zadawania tego typu pytań jest kurator prowadzący daną sprawę , jednak jeśli osoba zadała takie pytanie na forum to :
a) zadała go na forum bo z jakiś przyczyn nie zdała go kuratorowi prowadzącemu sprawę
b) ponosi pełną odpowiedzialność za zadane pytanie - formę oraz zakres udostępnionej informacji przez tu obecnych
c) ma prawo do odpowiedzi
Pozdrawiam.