Zmiany na forum i stronie Stowarzyszenia

Sprawy związane z funkcjonowaniem strony i forum dyskusyjnego.

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

Postautor: Becia » 05 lis 2007, 18:51

Przyznam, że trochę się już uzależniłam od naszego forum i nie wyobrażam sobie aby przestał istnieć. Przyłączam się do podziękowań dla Marka Z. za poświęcony czas i pracę włożoną w funkcjonowanie forum.
Muszę zaznaczyć, że podoba mi się nowy układ stronki.
Becia

Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Postautor: Zet » 14 gru 2007, 20:12

Wyrazy współczucia dla keseya i Bartłomieja za pewnego użytkownika z życzeniami powodzenia w administrowaniu forum :-:
Zmiany mi się podobają
Zet
Awatar użytkownika
Zet
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 5 razy

Postautor: kropka » 14 gru 2007, 21:19

Dołączam się do "wyrazów"... i podziwiam cierpliwość, z jaką obaj "znosili" tego Pana :wink: :choinka:
Przykro mi było :cry: . Powodzenia Chłopaki!
Awatar użytkownika
kropka
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 635 razy
Otrzymał podziękowań: 69 razy

Postautor: Sara » 14 gru 2007, 23:51

Bartłomiej Kesey ! Nie tyle współczułam , co PODZIWIA£AM Waszą cierpliwość i stoicki spokój. Przyjmijcie mój szacunek. Ukłony !
Sara

Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: BartK » 15 gru 2007, 10:48

Dzięki wielkie za ciepłe słowa. Chciałbym tutaj przytoczyć wypowiedź keseya, która bardzo mi się spodobała:
Praca z trudnym klientem jest w sposób naturalny wpisana w zakres obowiązków zawodowych kuratora, ale nie oznacza to, iż forum internetowe ma stać się miejscem, gdzie użytkownicy-kuratorzy realizują swoje czynności służbowe.
Awatar użytkownika
BartK
VIP
VIP

Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy

Postautor: Olaa30 » 15 gru 2007, 23:54

"Myśleć to,co prawdziwe,
czuć, to co piękne
i kochać co dobre - w tym cel rozumnego życia".
(Platon)

Z podziękowaniem i życzeniami
Olaa30
Olaa30
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 3 razy

Postautor: kesey » 16 gru 2007, 0:14

Dzięki.

Tak jakoś mi się zrobiło dziwnie miękko i ciepło po lewej stronie klatki piersiowej :oops:

Pozdrawiam.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
kesey
VIP
VIP

Podziękował : 51 razy
Otrzymał podziękowań: 197 razy

Postautor: kesey » 18 sty 2010, 1:40

Składam najserdeczniejsze podziękowania i wyrazu głębokiej wdzięczności dla Bartłomieja za ponad dwuletni okres współpracy i pełnienia w ramach tego forum trudnej i niewdzięcznej roli moderatora.
Dobrze mi się z Tobą Bartku współpracowało- życzę powodzenia przy nowych wyzwaniach :D.

Na prośbę Bartłomieja dokonałem zmiany moderatora i od dnia dzisiejszego jest nim Aurelius, któremu z kolei życzę powodzenia w jej wypełnianiu.

Bartłomiej pozostanie jeszcze w randze moda do końca bieżącego miesiąca, będąc poza mną przewodnikiem dla nowego moda.

Spostrzegawczy Kgb wypatrzył zmiany w 5 minut po ich dokonaniu, zanim jeszcze zdążyłem napisać ten post. Spostrzegawczość ze wszech miar godna kuratora.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
kesey
VIP
VIP

Podziękował : 51 razy
Otrzymał podziękowań: 197 razy

Postautor: kgb14 » 18 sty 2010, 1:51

Bartku dziękuję za twoje moderowanie - było ok.
Powodzonka życzę - będziesz miał teraz chyba nieco więcej czasu i mniej nerwów - no i witamy po jasnej stronie mocy :lol: Mam nadzieję , że nie opuszczasz nas całkiem i będziesz tu zaglądał :-D

Aurelius - Tobie życzenia już gdzie indziej pisałem - ale i tu życzę mało pracy , stalowych nerwów i chęci - choć czasem się odechciewa :lol: Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ---eeee to chyba nie tak - nie ta okazja ;-) po prostu zadowolenia z modowania życzę .

co do mojej spostrzegawczości a ...a raczej czasu reakcji - siedzę więcej przy kompie bo mam l-4 ( noga w gipsie :-( ) i po prostu na bieżąco czytam i pisze :-D

ps. Aurelius jak nie będziesz coś wiedział co i jak na forum a nie będzie Bartka lub Grześka to napisz do mnie to Ci podpowiem co i jak działa .
,,Oponiarz''

,,One To-Day is Worth
Two To-Morrows''
Obrazek
Awatar użytkownika
kgb14
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 119 razy
Otrzymał podziękowań: 135 razy

Postautor: Orange » 18 sty 2010, 10:34

Bartku i ja dołączam sie do podziękowań za Twoją pracę oraz za "wprowadzenie" do miejsca, które zamkniętym było... Serdecznie Cię pozdrawiam i WIATRU W ¯AGLE :wink: !

Aureliusie! Dla Ciebie - dużo spokoju (z tym pewnie nie będzie problemu), otwartości z "przymrużeniem oka", satysfakcji :D Ze swej strony postaram się wyrażać precyzyjniutko :lol:
Awatar użytkownika
Orange
k.zawodowy
k.zawodowy

Podziękował : 62 razy
Otrzymał podziękowań: 45 razy

Postautor: BartK » 18 sty 2010, 22:46

Dziękuję za podziękowania :) Zamierzam oczywiście regularnie zaglądać na forum, dzięki któremu poszerzyłem swoją horyzonty o doświadczenia i wiedzę innych użytkowników. Pozdrawiam Wszystkich i dziękuje za wyrozumiałość w kwestii cenzury, która moim zdaniem jest niezbędna na forach zawodowych. Wspomnę tylko przykład z ostatnich tygodni, kiedy jedna ze stacji telewizyjnych cytowała w głównych wiadomościach posty z forum nauczycieli, gdzie padały wręcz wulgaryzmy pod adresem ministra.
¯yczę także powodzenia w pełnieniu nowej funkcji Aureliusowi!
Awatar użytkownika
BartK
VIP
VIP

Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy

Postautor: Aurelius » 19 sty 2010, 0:29

Również przyłączam się do podziękowań dla Ciebie Bartku, za ten ponad dwuletni okres moderowania i liczę na Twoją pomoc.

Dziękuję również za miłe słowa odnośnie mojej osoby w związku z powierzoną funkcją, jak i postaram się sprostać oczekiwaniom.
Awatar użytkownika
Aurelius
VIP
VIP

Podziękował : 231 razy
Otrzymał podziękowań: 277 razy

Postautor: Weronika_ » 26 sty 2010, 23:46

Bartku, bardzo serdecznie dziękuję za "wprowadzenie" i pozdrawiam
a za Ciebie Aurelius "mocno trzymam kciuki" i oczywiście też pozdrawiam :)
Weronika_
k.zawodowy
k.zawodowy

Otrzymał podziękowań: 1 raz

Do Bartka

Postautor: dziadek » 27 sty 2010, 12:11

Pozdrowienia Bartku i "szacun" za całość!!
dziadek

Otrzymał podziękowań: 0 raz

Postautor: Aurelius » 25 sty 2012, 22:02

Miło mi poinformować, że na naszym Forum mamy nowego Moderatora, którym została Ultima, kurator rodzinny.
Wszystkie dobrego życzę Ci Ultima w nowej roli na Forum. Powodzenia!
Nasze życie publiczne i społeczne będzie przecież takie jakim go uczynimy. Nikt nie zrobi tego za nas, ale i nikt nie powinien tego robić bez nas. (...) Tylko oportuniści i ludzie leniwi sądzą, że jest inaczej, wizjonerzy i liderzy z prawdziwego zdarzenia stawiają sobie zadania i z uporem godnym słusznej sprawy dążą do ich zrealizowania.
prof. Zbigniew Lasocik

VIP
VIP

Podziękował : 231 razy
Otrzymał podziękowań: 277 razy

PoprzedniaNastępna

Wróć do Funkcjonowanie forum