info

Tematy związane z funkcjonowaniem kuratorskiej służby sądowej do wykonywania orzeczeń w sprawach karnych

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch

info

Postautor: kurkasi » 17 sty 2025, 11:55

Cześć, szukałem fajnej strony, na której mógłbym zobaczyć wszystkie wiadomości o Polsce. Co możecie mi polecić?
kurkasi

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Re: info

Postautor: mponakw » 17 sty 2025, 11:57

Nie wiem, jak Wy, ale ja zawsze czekam z niecierpliwością na listę najlepszych sportowców roku! Przegląd Sportowy ogłosił właśnie ranking najlepszych polskich sportowców 2024 roku, o którym więcej przeczytacie tutaj: Najlepsisportowcy Polski 2024 . Kogo Wy byście umieścili w takim zestawieniu? Może zabrakło jakiegoś nazwiska?
mponakw

Postautor: SheilaGalvan » 22 sty 2025, 5:55

To follow the news about Poland, you can visit websites like Onet.pl or Gazeta.pl. Also, if you want to relax a bit after reading the news, try playing the game Snow Rider 3D. It allows you to experience exciting moments in the snow!
SheilaGalvan

Postautor: betterwo » 11 mar 2025, 6:21

Drift Boss allows you to keep playing for as long as you can keep on the track since it lacks a definite ending.
betterwo

Postautor: believewoozy » 19 mar 2025, 6:15

Step into the world of Geometry Arrow—a thrilling game where your speed and skill are put to the ultimate test! The cave ahead is filled with spikes and obstacles designed to trip you up, and each level increases the challenge. With only six levels to conquer, you’ll need lightning-fast reflexes and perfect precision to avoid the hazards and reach the portal.
believewoozy

Postautor: surefrayed » 21 mar 2025, 6:43

Jeśli szukasz wiarygodnych źródeł wiadomości, to mogę podać Ci kilka nazw: Survival Race, The First News, Poland In, Polskie Radio, Radio Poland, Notes From Poland, Poland Insight, Euronews - Poland.
surefrayed

Wróć do Kuratorzy dla dorosłych