Czarę goryczy przelaly palpetki

Moderatorzy: Ultima, BBG, Sasquatch
megi pisze:Ja zawsze po podobnych tekstach informuję, że wszystko to drukuję i wkładam w akta nadzorowe.
Inana pisze:A skazany odpisuje: "buźka odezwe się na miejscu papatki"
Inana pisze: Dostałam kiedyś list z zagramanicy od dozorowanego w którym, po standardowych informacjach, na samym końcu było zdanie: "a jak przyjadę w czerwcu to się spotkamy sam na sam"
VIOLA pisze:Inana pisze: Dostałam kiedyś list z zagramanicy od dozorowanego w którym, po standardowych informacjach, na samym końcu było zdanie: "a jak przyjadę w czerwcu to się spotkamy sam na sam"
Inano , musisz mieć niesamowity urok osobisty , to już dwóch oczarowanych)))
Według opiniowanej, pożycie z drugim mężem nie powiodło się, ponieważ mąż nie pracował, był rudy i w okularach.
ultima pisze:Z opinii biegłego:Według opiniowanej, pożycie z drugim mężem nie powiodło się, ponieważ mąż nie pracował, był rudy i w okularach.
ultima pisze:Z opinii biegłego:Według opiniowanej, pożycie z drugim mężem nie powiodło się, ponieważ mąż nie pracował, był rudy i w okularach.
lucinda pisze:Według opiniowanej, pożycie z drugim mężem nie powiodło się, ponieważ mąż nie pracował, był rudy i w okularach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość